GRATIS FRAKT - KORT LEVERINGSTID

Betingelser

Betingelser for kjøp i vår nettbutikk

Betaling

Kort

Transaksjonen vil bli belastet ved gjennomført kjøp. Vi benytter 3D-Secure betalingsløsning som er verifisert av Visa, MasterCard og American Express. Vi registrerer ingen personlige opplysninger om din transaksjon. All informasjon foregår mellom deg og din bank.

 

Frakt

Varene sendes med Posten. Større ordrer og prosjekter sendes med transportfirma. Vi leverer varene hjem på adresser i Oslo og store deler av Viken. I de tilfellene det er aktuelt, avtaler vi levering på forhånd.

Når det gjelder levering av store leveranser, bruker vi transportbyrå og andre priser forekommer. De leverer på døren din, 1 etasje, på hverdager mellom 0900-1600. Du vil bli kontaktet i forkant av leveringen, for å avtale tidspunkt. Det er viktig å merke seg at det alltid kommer kun en sjåfør. Hvis det er tunge produkter, vil sjåføren trenge assistanse.

Priser

Alle priser inkluderer 25% moms.

Salgsvarer byttes ikke.

Bestilling

Varer vi ikke har i vårt faste sortiment/bestillingsvarer kan ikke returneres. Dette kan f.eks være lamper og andre møbler som bestilles på forespørsel. Disse ordrene er bindende. Vi ber om 30% forhåndsbetaling på disse ordrene. Resterende sum innbetales i forkant av levering.

Om du avbestiller din ordre, vil vi beregne et avbestillingsgebyr på 25% av varens pris.

Levering

Beregnet leveringstid på lamper og møbler er 6-8 uker. På øvrige varer er beregnet leveringstid 1-2 uker, dersom vi har varen på lager. 

Ved spørsmål om levering, ta kontakt med oss på e-post.

 

Ordre

Mottatt ordre er bindende. Falske ordrer vil bli politianmeldt. Svindel og annen kriminell virksomhet vil bli strafferettslig forfulgt.

Ved bestilling godtar du automatisk våre betingelser.

Vi gjør oppmerksom på at lageret kan vise feil lagerstatus. Vi vil da ta kontakt pr mail.

Bytte av vare

Du kan bytte en vare du har kjøpt i nettbutikken/butikken innen 30 dager. Ved bruk av bytteretten må varen være ubrukt og må leveres tilbake i original forpakning. Porto frem og tilbake dekkes av kunden.

Ønsker du å bytte, sender du varen i retur. Vi krediterer varen ved ankomst. Kunden legger inn ny ordre i nettbutikken.

Ved spørsmål, send epost til ordre@techdesign.no

Feil/skade ved levering

Dersom produktet er skadet ved levering må dette meldes omgående til oss på kundeservice@techdesign.no. Vi ønsker bilder samt en beskrivelse av hva som har skjedd.

For at vi skal kunne reklamere skaden overfor vår transportør må vi melde fra om skaden innen 1-3 dager. Vi ber deg derfor gi oss beskjed om skaden innenfor dette tidsrommet.

Dette gjelder både synlige og skjulte transportskader, og det er derfor viktig at du pakker opp og kontrollerer at produktet er feilfritt så snart som mulig etter mottagelse.

Dersom skaden er synlig er det enklest om du melder fra om dette direkte til sjåføren ved mottagelse av forsendelsen. Be om at transportøren gjør en notering av skaden på din kopi av fraktseddelen. Husk å alltid ta vare på emballasjen for at reklamasjonen skal kunne håndteres korrekt.

Uavhentede pakker

Dersom kjøper ikke henter ut en pakke vil produktene bli kreditert, men kjøper må dekke tur/retur omkostninger.

Reklamasjon

Hvis du er så uheldig at du mottar en defekt vare, ber vi deg sende oss en mail på kundeservice@techdesign.no sammen med noen bilder. Dette må skje innen 3 dager etter mottagelse av pakken.

Vi vil ta stilling til din reklamasjon i samarbeid med våre leverandører så raskt som mulig, og behandle den på best mulig måte.  

Vurderer vi at reklamasjonsretten er berettiget, vil vi erstatte varen. I slike tilfeller har vi behov for å finne den beste løsningen i fellesskap med produsenten, og vi vil deretter komme tilbake til deg så raskt som mulig.

Hvis du har flere spørsmål ang. en reklamasjon, kan du ringe eller skrive til oss.

Ta kontakt med oss på mail kundeservice@techdesign.no snarest med bilde av skaden, og vi vil hjelpe deg snarest.

Utland

Vi leverer kun til Norge (ikke Svalbard).

Angrefrist

Hos oss har du åpent kjøp i 30 dager. Om du ønsker å bytte/returnere noe trenger du ikke oppgi noen grunn til oss. Returomkostninger dekkes av kjøper. Ved retur av varer skal varen returneres i den stand den ble mottatt i, ubrukt og i original emballasje. Så snart vi har mottatt varen, refunderer vi beløpet til deg.

Angrerettskjema ligger som vedlegg i ordrebekreftelse med e-post, men kan også lastes ned her.

RETURADRESSE; Techdesign AS, Bråtengrenda 14 1914 Ytre Enebakk

Vi tar forbehold om at fargene kan avvike fra foto. Ved hvert produkt vil du finne mål/størrelse. Vi oppfordrer til å sjekke mål på produktene, fordi det er ofte vanskelig å oppfatte størrelsen ved kun å se på bildet.

Vi tar forbehold om eventuelle prisendringer, og reserverer oss mot feilaktig prissetting.

Hvis du har spørsmål om andre ting, er du alltid velkommen til å ta kontakt

post@techdesign.no

kundeservice@techdesign.no (reklamasjoner/feil)